app preventiecoach arbo

De app PreventieCoach Arbo
Een app voor preventiemedewerkers, ergocoaches, hrm, or, management en medewerkers.
De gratis PreventieCoach app arbo zit vol nuttige informatie, e-learning, e-nieuws, filmpjes, agenda, checklisten en meer.

Nieuwe preventie! Gezond, veilig en plezierig werken is ieders verantwoordelijkheid!
Met een app, een nieuwe benadering van preventie. Eigenaarschap voor de eigen gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. O, nu wordt het echt leuk! Met de app kunnen we bijdragen aan bewustwording en gedragsverandering. De kennis is er al! De arbo-informatie, instrumenten, checklists, e-learning zijn al openbaar. Nu nog het praktisch maken.

Downloaden van de gratis app PreventieCoach Arbo 
De Iphone-versie op: ITunes.
Voor Ipad download de iphone-versie.
Voor Android Google Playstore

De App “PreventieCoach” biedt oplossingskracht voor gezond, veilig en plezierig werken. De app “PreventieCoach” is als een Zwitsers zakmes voor arbo & preventie-thema’s. Verrassend effectief, betrouwbaar en klaar voor gebruik! De app is een praktische tool om, samen met anderen, de arbeidsomstandigheden te optimaliseren.

Aandacht voor preventie en vitaliteit geeft energie!

“PreventieCoach arbo” is dè app voor preventiemedewerkers, ergocoaches, veiligheidscoaches, arbo-professionals, werkgevers, OR, HRM, P&O, managers, arbo-professionals, studenten en natuurlijk voor medewerkers. Iedereen is preventiemedewerker!

Praktische app arbowet 2017 voor preventiemedewerker op de werkvloer.

De app is gevuld met informatie (arbo, preventie), e-learning, diverse modellen, het boek “100 vragen over fysieke belasting en gedragsverandering”, Arbowet, werkvormen voor gedragsverandering, het coach- en communicatiemodel OplossingsKracht©, filmpjes, nieuws, ontspanning, checklists en natuurlijk de vele links naar relevante informatie gericht op veilig en gezond werken.

Kijk hier voor de beschrijving van de app preventiecoach op www.inpreventie.nl

Onderwerpen in deze app zijn o.a:

 • Preventie, arbo en vitaliteit, veilig, duurzaam en gezond werken,
 • Fysieke belasting met gratis het boek “100 vragen voor de ergocoach, oplossingskracht fysieke belasting”
 • Mentale belasting en PSA, werkstress en plezier in het werk
 • Het Nieuwe Werken en eigenaarschap
 • Veiligheidsbewustzijn, gedrag en cultuur
 • Leiderschap, coaching en communicatie
 • Gedragsverandering en draagvlak
 • Arbowet- en regelgeving, arbocatalogi
 • De taken en rollen bij preventie en arbo
 • E-nieuws, evenementen, e-learning
 • Arbowet 2017

Co-creatie geeft energie De APP PreventieCoach is binnen binnen 3 maanden meer dan 2000 keer gedownload. En we wisten het, er zijn al zoveel enthousiaste en deskundige mensen, in diverse organisaties, die ervoor zorgen dat er dagelijks aandacht is voor gezond, veilig en plezierig werken. Mensen die graag delen.

De App PreventieCoach is blijvend in ontwikkeling
Deze app is vanuit co-creatie tot stand gekomen en iedereen kan aan de inhoud en kwaliteit van deze app bijdragen.

Delen geeft energie! Ook jouw inbreng wordt gewaardeerd en we linken graag naar je door. Vul deze app aan met jouw kennis en inzichten. Co-creatie gewenst, mail je aanvullingen.

Eind oktober 2013 werd de app PreventieCoach op de wereld gezet

En daarmee ook voor iedereen de mogelijkheid om aan bronaanpak te doen, kennis en vaardigheden te delen. Gewoon gratis, het geeft energie om je voor preventie, gezondheid, werkplezier in te zetten en te delen.

De stap van papier naar gebruik op de vloer
De stap van bewustwording naar doen. Dat kan met behulp van een app, die inspireert. Veiliger en gezonder maken we het met z’n allen.

De app preventiecoach werd als good practice toegevoegd aan de Samen-Werk-Koffer 

Verschillende tools, aanpakken en interventies helpen u om samen te werken aan veiligheid en gezondheid op het werk. Deze tools zijn verzameld in De Samen- Werk-Koffer: een initiatief van hetNederlands Focal Point van het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk, en één van de eindresultaten van de Campagne ‘Samen sterk voor Preventie’.

De app werd getoond op het International Media Festival for Prevention 2014 
apppreventiecoachmediafestival2014

Call Now Button